Nu är det nära.
Än finns det några platser kvar.

 

Jo, det är så att...

NI ALLA
närvarande på de festligheter som snart stundar åläggs en uppgift i det ni roar och förlustar er: Ta ert/era kort. Skriv era upplevelser och minnen från mötet...

...och skicka in det till hemsidan, så att vi alla, kan ta del av, återuppleva, minnas och skratta eller gråta igen. Alla kan ju inte närvara heller. Det hade varit väldigt trevligt.


Just do it

 

ÅRSMÖTETS RALLY körs i tre etapper. Två på lördagen den 11:e juni och den tredje på söndagen den 12:e. Målet på söndagen är ”Classic & Sport Cars Haninge” (f.d.” Retro Run”). Vi glider in på idrottsanläggningen under presentation av Bosse Bildoktorn. Vi ställer upp bilarna på reserverad plats. Därefter följer prisutdelningen. Som ni kan se på hemsidan (länken), så är det, utöver bilträffen, en större satsning på familjeaktiviteter, som helikopterflygning, radiostyrda bilar, minitivoli, ponnyridning, minitåg, etc, så det är ett givet tillfälle för oss närboende att locka dit barnen, barnbarnen och andra vänner att komma dit välkomna oss när vi anländer. Första bil beräknas komma till målet vid 11:00.

www.classicsportcars.se

 

 

Klicka på bilden för pdf i större storlek