Saturday 06th October 2012 - Big Healey Challange

NÄSTA LAND, NÄSTA RACE. Från Spa och Belgien till Castle Combs och England. Så ser i stort sett livet ut för vissa herrar i klubben. Det vilar på inget vis någon avundsjuka i texten, bara en vag förundran över sakers generella tillstånd. Till Castle Combs, ett par veckors avstånd från Spa hade Mats Svanberg bearbetat de bucklor som uppkom på SID:en under Spa-vistelsen. Till Castle Combs hade Nisse gått och köpt sig en race-3000. Till Castle Combs hade även Anders Schildt anslutit. Där har vi de svenska spelpjäserna. Banan är en av Englands äldsta, endast 18 månader yngre än Silverstone. Tävlingen är John Gott Memorial Trophy, arrangerad av Healey Driver International och bilarna cirka 30 stycken stor-Healeys. Hur det gick? Schildten gick och vann hela skiten! Fantastiskt. Stort grattis Anders!

Phil Broster, som även har bidragit med en del av korten här på hemsidan har även skrivit en racerapport om evenemanget - det länkas till strax här inunder. Så tipsade Magnus Karlsson om en fotoserie och en annan hittades på nätet. Så tycks det vara med engelska Healeymän att ber man om om något så får man det snabbt med ett "All the best" på köpet.

Så kommer det alltså bilder från race, från depå i middagsljus liksom mjukt färgad av aftonsol. Bilar att extra hålla utkik efter är naturligtvis nr 2 Lotsen, nr 8 Schildt, men även den rödochvita 54:an som alltså är herr Nyblaeus nya. Där förekommer även bilder från prisutdelning och kvällsvard. Allt i en salig blandning beroende på vem som bidragit med bilden. Det är alltså inte rak kronologi, men det där förstår man säkert. Det är egentligen bara en sak som förvånar mig (och säkert er): de sista bilderna tyder på husvagnsgemyt och man ser både Lotsengård och Schildt höja öl. Och det är naturligtvis inget konstigt med det, fest skall med fest kopulera, men vad som tycks mig obegripligt är: Var fan är Mats?

 

Fotografer är alltså

Phil Broster

www.philbroster.com

och hans artikel från racet är HÄR
-----
Derek Jacob
-----
Rose & Bill Rawles

thank you!

 

 

 

 

 

 

Derek Jacob

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rose & Bill Rawles