Healeyjackorna har kommit!

Nu har de nya Healeyjackorna som beställdes i juni äntligen kommit. Jackorna är individuellt numrerade med copyright Austin Healey Club of Sweden. För dig som har beställt jacka/jackor kommer leveransen att ske på ett av följande sätt:

A. Om du i din beställning angivit att du ville ha jackan skickad kommer den att skickas direkt till den adress du angivit i beställningen

B. Om du inte ville ha jackan skickad kan du hämta den på JackKvällen som arrangeras hos Helen Elmgren den 3 november(se separat information)

C. Om du inte ville ha jackan skickad kan du som alternativ till B också kontakta Nisse eller Nina Nyblaeus, enklast på email n.nyblaeus@telia.com, för särskild överenskommelse om upphämtning.

Priset per jacka är som tidigare meddelats 1 500 kr. För dig som får jackan skickad tillkommer fraktkostnad. Inbetalningskort med fraktkostnad inkluderat skickas med jackan. Betalning skall göras till klubbens plusgirokonto 405161-1 omgående efter att du mottagit jackan.

 

Jack-kväll hos Helen - 3 november efter kl 1830

Helen Elmgren inbjuder Dig som bor i östra mellan Sverige, eller för tillfället råkar befinna dig där, att hämta din jacka hemma hos henne på kvällen den 3 november. Detta är ett ypperligt tillf'älle att inte bara hämta sin jacka utan att njuta goda Healey vänners sällskap en kväll i novembermörkret. En pilsner och en korvbit har även ställts i utsikt!

Alltså: 3 november efter kl 1830. Adress; Slogvägen 8, Lidingö Telefon: 08-767 26 95 eller 070-774 8125

Vägbeskrivning.
Lidingöbron och första möjliga avtag höger, så att man kör under bron och då hamnar man på Norra Kungsvägen. Så svänger man vänster första möjliga efter Q8-macken. Då är man på Constantiavägen och fortsätter den uppför backen och i kröken högst upp svänger man vänster och så omedelbart till höger på Slogvägen Helen bor näst längst ner i vändzonen. Det går bra att parkera på garageinfarten och på gatan, ska försöka tala med grannarna så att man kan utnyttja deras garageinfarter också.

Viktigt att du anmäler att du/ni kommer, dels så att korvar räcker men också så att vi kan ta med din jacka! Anmäl till n.nyblaeus@telia.com senast den 31 oktober men gärna tidigare.